Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Faizsiz evlilik kredisi ne zaman yatacak?

Faizsiz evlilik kredisi ne

Faizsiz evlilik kredisi ne zaman yatacak? Evlilik hayali kuran gençler için müjdeli haber! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 150 bin TL faizsiz evlilik kredisinin ödeme tarihini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, Mayıs ayı içerisinde başvurusu kabul edilen çiftlere ödemeler gerçekleştirilecek.

Kütahya Haber’in en güncel ekonomi haberlerini almak için ‘buraya‘ tıklayabilirsiniz.

Faizsiz evlilik kredisi ne zaman yatacak?

Bakan Göktaş, “Sıfır faizli 150 bin TL’lik evlilik kredisi başvurusu kabul edilen gençlere ödemeler Mayıs ayı içerisinde yapılacak.” diyerek müjdeyi paylaştı. Bu sayede birçok gencin evlilik hayali gerçeğe dönüşecek.

Ödemeler Mayıs Ayında!

Faizsiz evlilik kredisinden ilk etapta asrin felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgedeki gençler faydalanacak. Daha sonra ise program tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde genişletilecek.

Taahhüt Şartı

Krediden yararlanmak isteyen çiftlerin evlilik öncesi ve sonrası bakanlık tarafından sunulan eğitim ve danışmanlık hizmetinden yararlanmayı taahhüt etmesi gerekiyor.

Başvurular Nasıl Yapılır?

Peki, 150 bin TL faizsiz evlilik kredisine nasıl başvurulacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın resmi internet sitesi ve ilgili il müdürlüklerinden detaylı bilgi ve başvuru işlemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bu Fırsatı Kaçırmayın!

Faizsiz evlilik kredisi, evlilik masraflarını hafifletmek ve yeni bir yuva kurmak için önemli bir destek imkanı sunuyor. Bu imkandan faydalanmak için başvurularınızı en kısa sürede yapmanızda fayda var.