Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mayıs ayında Türkiye’de neler oluyor?

Mayıs ayında Türkiye’de neler

Mayıs ayında Türkiye’de neler oluyor? Mayıs ayı, Türkiye’de sanat ve kültür severler için heyecan verici bir ay. Festivaller, konserler, tiyatro oyunları ve sergilerle dolu dolu bir program sizleri bekliyor.

Mayıs ayında Türkiye’de neler oluyor?

Kütahya Haber’in en güncel haberlerini almak için ‘buraya‘ tıklayabilirsiniz.

Müzik:

  • 52. İstanbul Müzik Festivali:

İstanbul Müzik Festivali:21 Mayıs – 12 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek festivalde, dünyaca ünlü orkestralar ve solistler sahne alacak.

  • Ara Dinkjian ve Şenay Lambaoğlu’ndan Sazla Caz:

Ara Dinkjian ve Şenay Lambaoğlu’ndan “Sazla Caz”:15 Mayıs’ta CRR Konser Salonu’nda gerçekleşecek konserde, caz müziğinin iki usta ismi farklı coğrafyalarda iz bırakmış eserleri yorumlayacak.

  • Nilüfer Ankara’da:

Nilüfer Ankara’da:3 Mayıs’ta TED Ankara Koleji Sahne Sanatları ve Gösteri Merkezi’nde sahne alacak Nilüfer, son teklisiyle Ankara’daki hayranlarıyla buluşacak.

Sinema:

  • Tereddüt Çizgisi film:

Tereddüt Çizgisi:3 Mayıs’ta vizyona girecek filmde, Tülin Özen’in canlandırdığı Avukat Canan’ın masum olduğuna inandığı bir cinayet zanlısının hüküm duruşması gününde kendi vicdanıyla yüzleşmek zorunda kalmasının hikayesi anlatılıyor.

Tiyatro:

  • Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali:

9-16 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek festivalde, kadın hikayelerine odaklanan filmler izleyiciyle buluşacak.

  • Tebdil:

6-14 ve 20 Mayıs tarihlerinde Pops Balat’ta sahnelenecek oyunda, farklı dünyalara ait ikiz kardeşlerin hesaplaşması konu alınıyor.

  • Soirée:

5 Mayıs’ta İO Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenecek oyun, tiyatro ve dansın birleşiminden oluşan uluslararası bir prodüksiyon.

  • Goethe-Institut’ten KINO 2024 seçkisi:

2-5 Mayıs tarihleri arasında Sinematek/Sinema Evi’nde gerçekleşecek etkinlikte, Alman sinemasının güncel örnekleri izleyiciyle buluşacak.

  • Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali:

9-16 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek festivalde, kadın hikayelerine odaklanan filmler izleyiciyle buluşacak.

Mayıs ayında Türkiye’de sanat ve kültürle dolu bir ay geçirmeye hazır olun!

Bu içerik, bilgilendirme amaçlıdır ve güncel etkinliklerin programlarında değişiklik olabilir. Etkinliklere katılmadan önce güncel programları kontrol etmenizi tavsiye ederiz.