Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRT’nin dijital platformu Tabii 1 yaşında

TRT’nin dijital platformu Tabii

TRT’nin dijital platformu Tabii 1 yaşında. TRT’nin uluslararası dijital platformu tabii, 1 yaşına girerek önemli bir başarı hikayesi yazdı.

Kütahya Haber’in en güncel haberlerini almak için ‘buraya‘ tıklayabilirsiniz.

TRT’nin dijital platformu Tabii 1 yaşında

“Bizi Birleştiren Hikayeler” sloganıyla yola çıkan platform, ilk senesinde 4 milyon aboneye ulaşarak, Türk dizilerine yönelik uluslararası talebi karşılamak ve değişen yeni izleme alışkanlıklarına uyum sağlamada önemli bir rol oynadı.

Tabii’nin Başarılarının Anahtarları:

Zengin İçerik: Platformda 30’un üzerinde orijinal yapım ve 20 bin saati aşkın içerik yer alıyor. Aksiyondan romantik komediye, polisiyeden gençlik dizilerine kadar her yaşa ve her beğeniye hitap eden geniş bir yelpaze sunuluyor.

Çoklu Dil Seçenekleri:

Orijinal içerikler Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Arapça ve Urduca olmak üzere 5 dilde izlenebiliyor. Bu sayede platform, global bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarıyor.

Güvenli ve Aile Dostu Ortam:

Tabii, güvenilir ve aile dostu içerikleri ile her yaştan izleyiciye hitap ediyor.

Erişilebilirlik:

Platformun web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden kolayca erişilebiliyor. Ayrıca, Türk Hava Yolları uçuşlarında da özel bir kategoride alt yazı ve dublaj seçenekleriyle izlenebilme imkanı sunuluyor.

Uluslararası Fuarlarda Temsil:

Tabii, Cannes MIPCOM, Dubai International Content Market ve Asia TV Forum Market gibi uluslararası fuarlarda boy göstererek, global pazarda farkındalık yaratıyor.

Tabii’nin Gelecek Planları:

Yeni Orijinal Yapımlar: Platforma yeni orijinal yapımlar eklenmeye devam edilecek. Heyecanla beklenen bazı orijinal yapımların yeni sezonları, festivallerden ödüllerle dönen yeni lisanslı filmler, diziler ve belgeseller de tabii’de olacak.

Daha Fazla Dile Çeviri:

Orijinal içeriklerin daha fazla dile çevrilmesi ve global izleyici kitlesinin genişletilmesi hedefleniyor.

Daha Fazla Pazar:

Tüm içerik ve uygulamaların yakın gelecekte daha fazla sayıda pazara açılması planlanıyor.

TRT’nin dijital platformu tabii, 1 yaşına girerek önemli bir başarı hikayesi yazdı. Zengin içeriği, çoklu dil seçenekleri, güvenli ve aile dostu ortamı, erişilebilirliği, uluslararası fuarlarda temsili ve UEFA maçları gibi unsurlar ile platform, Türk dizilerine yönelik uluslararası talebi karşılamada ve değişen yeni izleme alışkanlıklarına uyum sağlamada önemli bir rol oynuyor.