Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sergen Yalçın veda mı ediyor?

Sergen Yalçın veda mı

Sergen Yalçın veda mı ediyor? Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı. Bu açıklama, Beşiktaş’a dönüş sinyalleri olarak da yorumlandı.

Kütahya Haber’in en güncel spor haberlerini almak için ‘buraya‘ tıklayabilirsiniz.

Sergen Yalçın veda mı ediyor?

Sergen Yalçın, Antalyaspor’un Pendikspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki sene devam etmeme kararı aldım. Son 3 maç buradayım ama sonra yollarımız ayrılacak. Güzel bir birlikteliğimiz oldu” dedi.

Beşiktaş Dönüşü Yakın Mı?

Yalçın’ın bu açıklaması, Beşiktaş’a dönüş sinyalleri olarak da yorumlandı. Siyah-beyazlılarda teknik direktörlük için birçok isim konuşulurken, Yalçın’ın da adaylar arasında olduğu biliniyordu.

Yalçın: “Etik Değerlere Önem Veriyorum”

Yalçın, Beşiktaş’a dönüş iddialarıyla ilgili ise, “Ben etik değerler gereği bir kulüpte çalışırken başka bir kulüple görüşme yapmıyorum. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyin. Ben teknik direktörüm, sezon bitince bir teklif gelirse oturur bakarız, şu ana kadar ciddi bir teklif gelmedi açıkçası” dedi.

Yalçın’ın Geleceği Belirsizliğini Koruyor

Sergen Yalçın’ın Antalyaspor’dan ayrılması kesinleşse de, yeni sezonda nerede görev yapacağı hala belirsizliğini koruyor. Beşiktaş’a dönüş ihtimali yüksek olsa da, Yalçın’ın farklı bir kulüple de anlaşma imzalaması mümkün.

Yalçın’ın Antalyaspor’daki Başarısı

Sergen Yalçın, Antalyaspor’u Süper Lig’de lig sıralamasında orta sıralarda tutmayı başardı. Ayrıca, kupa maçlarında da önemli başarılara imza attı.

Beşiktaş’ta Ne Olmuştu?

Sergen Yalçın, 2020 yılında Beşiktaş’ın başına geçmişti. Siyah-beyazlılarla Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Yalçın, 2022 yılında görevinden ayrılmıştı.