Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep’te beton mikseri ile minibüs çarpıştı, çok sayıda ölü var

Gaziantep’in İslahiye ilçesi çıkışında,

Gaziantep’in İslahiye ilçesi çıkışında, yolcu taşıyan minibüs ile tır arasında korkunç bir kaza meydana geldi. İki araç çarpışmanın etkisiyle şarampole yuvarlandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre, 8 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı. Kazada yaşamını yitirenlerin kimlikleri henüz açıklanmadı.

Vali Çeber’den Açıklama

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, kazaya ilişkin açıklama yaparak, olay yerine ulaştıklarında durumun vahim olduğunu belirtti. Vali Çeber:

“Şu an için elimize ulaşan bilgiye göre kazada 8 vatandaşımız hayatını kaybetti, 11 yaralımız var. Rabbim vefat edenlere rahmet eylesin. Yaralılarımıza da acil şifalar versin. Olayla ilgili herkes bizim gözetimimiz altında. Bilirkişi incelemeleri devam ediyor. Şu anda bir gözaltı yok, ilk kanaat tırın hızlı seyrettiği ve buna bağlı kontrolünü kaybettiği yönünde. Tır şoförü ve minibüs şoförü hafif şekilde yaralı. Tedavilerinin ardından tır şoförünün bir gözaltı süreci öngörülüyor. Önceliğimiz sağlık ile ilgili meseleler”

Gaziantep'te beton mikseri ile minibüs çarpıştı

FOTOĞRAFLARIN DEVAMI İÇİN SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ.