Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Off-road tutkunları Düzce’de buluştu

Düzce Safari Off-Road Kulübü

Düzce Safari Off-Road Kulübü (DÜSOF) tarafından düzenlenen 32. Geleneksel Gümüşova Off-Road Şenlikleri başladı.

Türkiye’nin çeşitli illerinden 200 araç ve 400 sporcu, Gümüşova ilçesindeki özel parkurda iki gün boyunca devam edecek etkinliğe katılıyor.

Yarışların ilk gününde, sporcular büyük motor hacimli araçlarla çamurlu ve engebeli etapları geçmeye çalışırken zorlu anlar yaşadılar. Bazı araçlar çamura saplandı ve su havuzlarından çıkma mücadelesi verirken devrildi. Ancak saha görevlileri tarafından devrilen araçlar çıkarılarak yarışmaya devam edildi.

ETKİNLİKTE DÜZCE VALİSİ DE ARAÇ KULLANDI

Etkinliğe katılan Düzce Valisi Selçuk Aslan, direksiyonuna geçerek çamurlu etapta araç kullandı ve izleyiciler tarafından alkışlandı. Vali Aslan, etap sonunda yaptığı konuşmada, Düzce’de off-road sporunun büyük bir ilgiyle karşılandığını ve etkinliğin kentte 32, Gümüşova ilçesinde ise 10. kez düzenlendiğini belirtti.

Türkiye genelinde off-road yarışlarının standartlaştırılması için çalışmalar yapacaklarını söyleyen Vali Aslan, sporcuların güvenli bir yarış geçirmelerini temenni etti.

DÜSOF Başkanı Mehmet Albayrak ise off-road’un doğayla iç içe bir spor olduğunu vurgulayarak, etkinlikte keyifli mücadelelerin yaşandığını ifade etti.

AA