Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da sağanak yağış etkili oldu

Ankara’da sağanak yağış etkili

Ankara’da sağanak yağış etkili oldu. Ankara’da dünkü sağanak yağış, bazı metro hatlarında aksaklıklara neden oldu. OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında tren işletmesi, yoğun yağışlardan dolayı oluşan hasarlar nedeniyle durduruldu.

Ankara’da sağanak yağış etkili oldu

Metro Hattı Ne Zaman Tam Olarak Açılacak?

Şu an için metro hattının ne zaman tam olarak açılacağına dair net bir bilgi bulunmuyor. Yetkililer, onarım çalışmalarının devam ettiğini ve en kısa sürede metro hattının tekrar hizmete açılacağını belirtiyor.

Otobüs Seferleri Düzenleniyor

Metro hattının geçici olarak kullanılamaması nedeniyle, OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında otobüs seferleri düzenleniyor. Yolcular bu hatlar arasında otobüslerle taşınıyor.

Ulaşımda Gecikmeler Yaşanıyor

Metro hattındaki aksaklıklar nedeniyle, bu hatları kullanan yolcular ulaşımda gecikmelerle karşılaşıyor. Yetkililer, yolculardan sabırlı olmalarını ve alternatif ulaşım imkanlarını kullanmalarını rica ediyor.

Yetkililerden Açıklama Bekleniyor

Metro hattındaki onarım çalışmaları ve hatların ne zaman tekrar hizmete açılacağı ile ilgili yetkililerden bir açıklama yapılması bekleniyor.