Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedefler yerli sistemle vurulacak

Hedefler yerli sistemle vurulacak.

Hedefler yerli sistemle vurulacak. Türk savunma sanayisi, kritik bir dönüm noktasına daha adım atıyor. Milli Muharip Uçak KAAN’da kullanılacak Çoklu Bomba Salan Sistemi’nin geliştirilmesi, Altınay Savunma Teknolojileri’nin öncülüğünde milli bir hamleyle gerçekleştirilecek.

Kütahya Haber’in en güncel haberlerini almak için ‘buraya‘ tıklayabilirsiniz.

Hedefler yerli sistemle vurulacak

Bu sayede, hem milli savunma gücümüz önemli ölçüde artırılacak hem de ihracat potansiyeli yüksek bir ürün elde edilecek.

Yerli Teknolojiyle Güç Kazanıyoruz

Altınay Savunma Teknolojileri, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) ile imzalanan sözleşme kapsamında KAAN Projesi’nde Salan Sistemi’nin geliştirilmesi için kolları sıvadı. Bu adım, hem ülke savunma sanayisinin gelişimine önemli bir katkı sağlayacak hem de Türkiye’nin savunma teknolojilerindeki üretim kabiliyetlerini daha ileriye taşıyacak.

8 Farklı Hedefe Tek Hamlede Saldırı

Milli Muharip Uçak KAAN’da kullanılacak Çoklu Bomba Salan Sistemi, son derece gelişmiş bir teknolojiye sahip. Sistem, F-16 uçağının iki istasyonuna entegre edilebilecek ve bir sortide 8 farklı hedefe aynı anda saldırı imkanı sağlayacak. Bu sayede, hava muharebelerinde etkinlik ve başarı oranı önemli ölçüde artacak.

Yüksek Güvenilirlik, Hızlı Operasyon

Altınay Savunma Teknolojileri’nin geliştirdiği Salan Sistemi, yüksek güvenilirlik, yüksek çıkış hızı, kullanım kolaylığı ve kısa sürede operasyona hazır hale gelme gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor. Bu özellikler sayesinde, sistemin sahadaki performansı da oldukça yüksek olacak.

250 Uçağa Entegre Edilmesi Hedefleniyor

Milli Muharip Uçak KAAN’da kullanılacak Salan Sistemi’nin TUSAŞ tarafından Türk Hava Kuvvetlerine teslim edilmesi planlanan yaklaşık 250 uçağa entegre edilmesi hedefleniyor. Bu sayede, hava gücümüz önemli ölçüde güçlenecek ve milli savunma kapasitemiz artacak