Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya Ilıca virajında otomobil takla attı

Kütahya’da sık sık kazaların

Kütahya’da sık sık kazaların meydana geldiği Ilıca Kavşağı’nın çıkışındaki virajda, bir otomobil takla atarak devrildi. Sürücü kazadan yara almadan kurtuldu.

Mehmet Emin Yurtyapan’ın kullandığı 26 UL 450 plakalı otomobil, Kütahya-Eskişehir kara yolunun 21. kilometresindeki Ilıca Kavşağı’nın çıkışındaki keskin virajda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak devrildi.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan bölge trafik ekipleri, sürücünün yara almadan kurtulduğunu belirledi.

MİLLETVEKİLİ ERBAŞ, ILICA KAVŞAĞI’NDAKİ VİRAJLARIN BAYPAS EDİLMESİNİ GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Ilıca virajının yeniden yapılması gerektiğini bildirmişti.

Erbaş, iki önce yaptığı açıklamada, “Bu virajı onaylayan mühendis arkadaşımız, bu yolu yaparken acaba ne düşünmüş, burada meydana gelen kaçıncı tır kazası, bir günde binlerce aracın geçtiği bu viraj daha fazla ölüm ve maddi hasarlı kaza olmadan yeniden düzenlenmelidir.” ifadelerini kullanmıştı.

Erbaş , TBMM İdare Amiri MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal İle Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’na yaptığı ziyarette Ilıca Kavşağı’ndaki virajların baypas edilerek bölgede yeni düzenleme yapılması talebinde bulunmuştu.

Kütahya Ilıca virajında otomobil takla attı

FOTOĞRAFLARIN DEVAMI İÇİN SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ.