Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KSBÜ’lü öğrenciler sağlık rallisine damga vurdu

KSBÜ’lü öğrenciler 18 üniversiteden

KSBÜ’lü öğrenciler 18 üniversiteden 26 ekibin katıldığı sağlık rallisine dereceleriyle damga vurdu. Öğrenciler genel klasmanda ikinci oldu. 

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Gediz Sağlık Hizmetleri MYO İlk ve Acil Yardım (Paramedik) Programı öğrencileri, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde düzenlenen “VIII. TRALLİ Travma Rallisi” isimli yarışmada kupa ve madalya kazandı.

 Türkiye’den 18 üniversite ve 26 ekibin yarıştığı etkinlikte, öğrenciler Gamze Hocaoğlu, Zeki Demirci, Fatma Saygılı, İlkay Bozkan, Ümran Karakoyun, Betül Sevinç, Çağrı Bedir ve Alime Nur Karaca katıldı. 

Dokuz yarışma etabının bulunduğu yarışmada öğrenciler beş etaptan ödül kazanmayı başardı.

Bu doğrultuda Motosiklet Kazası Etabı birinciliği, Tiraj Etabı birinciliği, Bilgi Etabı ikinciliği, Yüksekten Düşme Etabı ikinciliği, KBRN Yanık Etabı üçüncülüğü ve tüm etapları içeren toplam kategoride “Genel Klasman” ikinciliği kazanıldı. 

KSBÜ’lü öğrenciler sağlık rallisine damga vurdu

“ÜNİVERSİTEMİZİ ULUSAL ARENADA TEMSİL ETMEK GURUR VERİCİ”

Üniversite öğrencilerini yarışmaya hazırlayan Gediz Sağlık Hizmetleri MYO öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Yusuf Güner ve Öğr. Gör. Dr. Melike Pehlivan yarışma sonrasında öğrencilerinin elde ettikleri başarıdan duydukları mutluluk ve gururu ifade etti. 

Dr. Güner, KSBÜ’yü ve Gediz ilçesini ulusal arenada çok iyi şekilde temsil etmenin ve adını duyurmanın sevinci içerisinde olduklarını ifade ederek paramedik eğitiminde KSBÜ’nün Türkiye’de bir marka haline geldiğini söyledi.

Güner, bunda üniversite rektörlüğünün önemli desteği olduğunu belirterek Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin’e teşekkür etti.

KSBÜ’lü öğrenciler sağlık rallisine damga vurdu

KSBÜ’lü öğrenciler sağlık rallisine damga vurdu

KSBÜ’lü öğrenciler sağlık rallisine damga vurdu