Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çorum’da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı

Çorum’da hafif ticari araç

Çorum’da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Çorum’da meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kazanın detayları haberimizde…

Çorum’da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı

Kaza Anında Yaşananlar

MF plakalı hafif ticari araç ile Çorum-Yozgat kara yolu üzerinde seyir halinde olan otomobil, Boğaziçi köyünde çarpıştı. Bu kritik an, kazanın nasıl bir trajediye dönüştüğünü gözler önüne serdi. Hafif ticari araç kazanın etkisiyle geniş araziye devrilirken, otomobil ise kazadan uzakta kaldı.

Olay Yerine Hızla Müdahale

Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu acil durum müdahalesi, yaralılara hızlıca ulaşılmasını sağladı ve gerekli tıbbi yardımın yapılmasına imkan tanıdı.

Yaralıların Durumu

Kazada bulunan ZF, MEF, EF ve YEF isimli kişiler yaralandı. Özellikle 4 yaşındaki ZF’in durumu endişe vericiydi. Sağlık ekipleri tarafından hızla Alaca Devlet Hastanesi’ne götürülen ZF, yolda bilincini kaybetmişti. Diğer yaralılar ise aynı hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayın Akıbeti

Kazanın ardından kaçan otomobil, polis ekipleri tarafından Yıldızhan Mahallesi Edebali Sokak’ta park halinde bulundu. Sürücü ise polis tarafından gözaltına alınarak ifade vermek üzere merkeze götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu tür trajik olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması büyük önem taşıyor.Ç