Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivasspor-Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta?

Trendyol Süper Lig’in heyecanı

Trendyol Süper Lig’in heyecanı Sivasspor ile Fenerbahçe arasındaki maçla devam ediyor. Mücadele, BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek ve maçı Cihan Aydın yönetecek. Fenerbahçe, Sivasspor’u deplasmanda mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’ler gibi detaylar da merak ediliyor.

Sivasspor-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Sivasspor ile Fenerbahçe arasındaki kritik maç, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak. Bu önemli karşılaşmayı canlı olarak beIN Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

İki Takım Arasındaki Rekabet

Sivasspor ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde toplamda 35 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda Fenerbahçe, 20 kez galip gelirken, Sivasspor ise 7 kez kazandı. 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasındaki bu rekabette Fenerbahçe, rakip filelere 75 gol atarken, Sivasspor ise 45 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısındaki mücadeleyi Fenerbahçe, 4-1’lik skorla kazandı.

Fenerbahçe’nin Son Performansı

Fenerbahçe, son 7 Süper Lig maçında başarılı bir performans sergiledi. Deplasmanda ve sahasında aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Sarı-lacivertliler, bu süreçte 20 gol kaydetti. Ayrıca, Fenerbahçe son 21 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi.

Yenilmezlik Serisi

Son olarak, Fenerbahçe ligin 11. haftasında Trabzonspor’a mağlup olduktan sonra oynadığı 21 maçı da kaybetmedi. Bu süreçte birçok önemli rakibi mağlup eden Fenerbahçe, liderlik yarışındaki iddiasını sürdürüyor.