Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’ın joker’i: Barış Alper Yılmaz

Galatasaray’ın joker’i: Barış Alper

Galatasaray’ın joker’i: Barış Alper Yılmaz. Galatasaray’ın transfer stratejisinde önemli bir rol oynayan isimlerden biri olan Barış Alper Yılmaz, EURO 2024 sonrası kulübe büyük bir kazanç vaat ediyor. İşte detaylar:

Kütahya Haber’in en güncel spor haberlerini almak için ‘buraya‘ tıklayabilirsiniz.

Galatasaray’ın joker’i: Barış Alper Yılmaz

EURO 2024 Sonrası Beklenen Transfer Hareketliliği

Galatasaray’ın EURO 2024 sonrası transfer planları arasında Barış Alper Yılmaz’ın performansı büyük bir öneme sahip. Genç yetenek, Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekerek Galatasaray’a önemli bir transfer geliri kazandırabilir.

Değerini 10 Katına Yakın Arttırdı

Sarı-Kırmızılılar’ın 2.1 milyon euroya transfer ettiği Barış Alper Yılmaz’ın değerinin yaklaşık 10 katına çıkarılması hedefleniyor. Milliyet’in haberine göre, Galatasaray, genç yeteneği 20 milyon eurodan daha yüksek bir fiyata satmayı planlıyor.

Sezon Performansı

Bu sezon takımı adına toplam 49 maça çıkan ve 2967 dakika süre alan Barış Alper Yılmaz, 6 gol ve 9 asistlik performansıyla takıma önemli katkılar sağladı. 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray, EURO 2024 sonrası gelecek planlarını bu genç yeteneğin değer kazanması üzerine şekillendirecek.