Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İkinci ara tatil sonlandı

İkinci ara tatil sonlandı.

İkinci ara tatil sonlandı. Yaklaşık 20 milyon öğrenci, ikinci ara tatilin ve bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte yeniden ders başına döndü. İkinci ara tatil, 5 Nisan’da başlayıp Ramazan Bayramı’na denk gelen 9 günlük bir ara olarak planlanmıştı.

Kütahya Haber’in en güncel haberlerini almak için ‘buraya‘ tıklayabilirsiniz.

İkinci ara tatil sonlandı

Yeni Dönem Heyecanı

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kademelerindeki milyonlarca öğrenci için tatil bugün sona erdi. Bugün itibarıyla yaklaşık 20 milyon öğrenci, yeniden ders başı yaptı. Bu dönem, ikinci yarıyılın başlangıcı olarak öğrenciler için yeni heyecanlar ve hedeflerle doludur.

Gelecek Planları ve Sınav Heyecanı

Yaz tatili, 14 Haziran’da başlayacak olup, bu dönem öncesinde öğrenciler, 8’inci ve 12’nci sınıflar için önemli sınavlara hazırlanacaklar. Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav, 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. Ayrıca, Yükseköğretim Kurumları Sınavı da 8 ve 9 Haziran’da yapılacak.

Eğitim Öğretim Yılı Sonlanıyor

2023-2024 eğitim öğretim yılı, 14 Haziran Cuma günü sona erecek. Öğrenciler, bu süreçteki derslerin, sınavların ve etkinliklerin sonuna doğru yaklaşırken, yeni döneme dair planlarını ve hedeflerini belirlemek için hazırlıklarını sürdürecekler.