Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tatilinin ilk 2 gününde kazalarda 12 kişi hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin ilk 2 gününde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte tatil trafiğinin bilançosu ve alınması gereken önlemler:

Trafikte Kaza Sayısı: 572

Bakan Yerlikaya, tatil sürecinde yollarda yaşanan yoğunluğa dikkat çekerek, 572 trafik kazasının meydana geldiğini belirtti. Denetlenen araç sayısı ise 408 bin 796 olarak açıklandı.

Hayatını Kaybedenlerin Sayısı: 12

Tatilin ilk 2 gününde, maalesef toplam 12 kişinin hayatını kaybettiğini ifade eden Bakan Yerlikaya, bin 966 kişinin de yaralandığını bildirdi. Kazalarda yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Trafik Kurallarına Uyum Şart

Bakan Yerlikaya, trafik kazalarının önlenmesi için trafik kurallarına uymanın hayati önem taşıdığını vurguladı. Aşırı hız yapılmaması ve emniyet kemeri kullanımının ihmal edilmemesi gerektiğini hatırlattı. Trafikteki her yolculuğun, sevdiklerimize kavuşmak için olduğunu ve bu nedenle dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Bakan Yerlikaya, kazaların önlenmesi için alınması gereken önlemleri vurgulayarak, “Hayatla yarışılmaz” mesajını verdi. Trafik kurallarına uyulması ve dikkatli sürüşün önemini vurguladı.