Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turkcell Süper Kupa maçı yarın oynanacak

Süper Lig’in son şampiyonu

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası’nı kazanan Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında yarın kozlarını paylaşacaklar.

MAÇIN DETAYLARI

Yarın, Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda saat 21.30’da başlayacak olan maç, ATV’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Volkan Bayarslan olacak, yardımcı hakemler ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan.

FENERBAHÇE’NİN KARARLARI

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalindeki maçı nedeniyle Süper Kupa maçının ertelenmesini talep etti. Ancak maçın ertelenmemesi üzerine Fenerbahçe, 19 yaş altı takımıyla sahaya çıkma kararı aldı.

Önceki Karşılaşmalar

Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk yönetimindeki takım, Fenerbahçe ile 3 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Galatasaray, rakibine gol şansı vermedi.

MAÇ ÖNCESİ HAZIRLIKLAR

Galatasaray bugün, özel uçakla İstanbul Havalimanı’ndan Şanlıurfa’ya hareket edecek. Teknik Direktör Okan Buruk, maç öncesinde basın toplantısı düzenleyecek.

Fenerbahçe karşılaşmanın hemen ardından İstanbul’a dönecek.

TARİHİ REKABET

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 17 Ocak 1909’da yapılan özel maçla başlayan 114 yıllık rekabette, yarın 399. karşılaşma gerçekleşecek. Taraflar arasındaki rekabette Fenerbahçe’nin üstünlüğü bulunuyor.

Daha önce “Cumhurbaşkanlığı Kupası” ve “Devlet Başkanlığı Kupası” adı altında düzenlenen organizasyonda Galatasaray ile Fenerbahçe, yarın 7. kez karşı karşıya gelecekler.

İki takım arasındaki son 10 derbinin 4’ü beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray 4, Fenerbahçe ise 2 kez galip geldi.