Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’taki gece kulübü yangını

Beşiktaş’taki gece kulübü yangını.

Beşiktaş’taki gece kulübü yangını. Beşiktaş’ta meydana gelen ve 29 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili olarak, işletme müdürü ve iş yerinin ortaklarının da aralarında bulunduğu 11 şüpheli adliyeye sevk edildi. İşte olayın detayları:

Kütahya Haber’in en güncel haberlerini almak için ‘buraya‘ tıklayabilirsiniz.

11 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Beşiktaş’taki gece kulübü yangını

Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi’nde bulunan 16 katlı bir binanın eksi 1 ve eksi 2. katlarında faaliyet gösteren gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangın, büyük bir faciaya yol açmıştı. 2 Nisan’da gerçekleşen yangında 29 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralanmıştı.

Şüphelilerin Durumu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, iş yerinin mesul müdürü, iş yerinin ortakları, muhasebeci ve diğer ilgili kişiler gözaltına alındı. Toplamda 11 şüpheli, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

Önceki Gelişmeler

Daha önce gözaltına alınan mobilyacı ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı. Ancak, soruşturma kapsamında iş yeri teknik servis sorumlusu ile sahne yapımı firması ve teknik servis firması sahipleri de gözaltına alınmıştı.

Bu süreçte, yangının çıkış nedeni ve sorumlularıyla ilgili detaylı bir soruşturma yürütülüyor. Yaşanan facianın ardından yetkililer, benzeri olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması konusunda hassasiyet gösteriyor.