Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millet kütüphanesi’nde sahurda da yoğun ilgi

Millet kütüphanesi’nde sahurda da

Millet kütüphanesi’nde sahurda da yoğun ilgi. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi, ders çalışmak ve kaynaklardan faydalanmak isteyenler için sahurda da yoğun ilgi görüyor. Kütüphane, 7 gün 24 saat hizmet vermektedir ve kimlik kartıyla giriş yapılarak 5 milyonun üzerinde basılı eserin yanı sıra elektronik kaynaklara erişim imkanı sunmaktadır.

Kütahya Haber’in en güncel haberlerini almak için ‘buraya‘ tıklayabilirsiniz.

Millet kütüphanesi’nde sahurda da yoğun ilgi

Gece Saatlerinde de Canlılık

Gece saatlerinde de yoğun ilgi gören kütüphanede çalışanlara ücretsiz kek, çay, kahve ve su ikramında bulunulmaktadır. Bu ikramlar, çalışanlara gece boyunca enerji sağlamakta ve verimli bir çalışma ortamı sunmaktadır.

Öğrencilerin Memnuniyeti

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencisi Muhammed Çağrı Töremişoğlu, kütüphanenin sunduğu imkanların oldukça etkileyici olduğunu belirtmektedir. Gençler için özel olarak düzenlenmiş çalışma ortamının yanı sıra, geniş kaynaklara erişim ve güçlü internet bağlantısı öğrencilerin memnuniyetini artırmaktadır.

Sınavlara Hazırlananlar için Verimli Bir Ortam

Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan Çocuk Gelişimi Bölümü mezunu Naciye Elif Taş, kütüphanenin güvenilir, temiz ve personelinin kibar olması nedeniyle tercih ettiğini dile getirmektedir. Sahurda ders çalışmanın mümkün olduğunu belirten Taş, her türlü olanağın sağlandığını vurgulamaktadır.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan lise son sınıf öğrencisi Melih Arslan ise son aylarını kütüphanede değerlendirmeyi tercih ettiğini söylemektedir. Verimli bir çalışma ortamı olduğu için kütüphaneyi tercih ettiğini belirten Arslan, sınava hazırlık sürecinde burada çalışmaya devam edeceğini ifade etmektedir.