Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KUTSO’da NİGDEP tanıtıldı 

Kütahya Ticaret ve Sanayi

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ev sahipliğinde Nitelikli İş Gücü Geliştirme ve Destekleme Projesi (NİGDEP) lansman toplantısı gerçekleştirildi. 

Kütahya İŞKUR, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Zafer Kalkınma Ajansı yetkililerinin katıldığı toplantıda toplantıda, NİGDEP’in amaçları ve hedefleri detaylı bir şekilde ele alındı. 

Proje kapsamında taraflar arasında iş birliğini arttırarak beceri temelli bir yaklaşımla işgücü piyasasının ihtiyaçlarına uygun nitelikte iş gücü-iş eşleşmesine destek sunmak, iş arayanların becerilerini artırmak ve İşverenlerin uygun adayları bulmasını kolaylaştırmak, iş arayanlara kariyer gelişim fırsatları sunmak, iş piyasasının genel verimliliğini artırmak ve istihdamı yükseltmek hedefleniyor.

BAŞVURULAR 14 NİSAN’DA SONA ERİYOR 

Toplantıda ayrıca, dış ticaret ve yeni nesil satış ve pazarlama gibi alanlarda, ne eğitimde ne istihdamda olan gençlere yönelik olarak verilecek eğitim modüllerine de vurgu yapıldı. 

Lansman toplantısının ardından DPÜ yetkilileri, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Kutlu Eser ve Kütahya İŞKUR İl Müdürü Erdoğan Şahin tarafından protokol imzalandı ve NİGDEP hızla uygulamaya konuldu. 

Başvurular ise 1-14 Nisan’da yapılacak. Ön değerlendirme sürecinde başarılı adaylar 29 Nisan-8 Temmuz’da verilecek eğitim modüllerini tamamlayacak.

KUTSO’da NİGDEP tanıtıldı