Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya Belediyesi’nin ihale süreçlerini İmran Işık yönetmiş

Kütahya Belediye Başkanı Alim

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, kızı İmran Işık’ın ihalelerde süreç danışmanlığını yürüterek belediyeye katkı sağladığını iddia etti.

Başkan Işık, CHP’li belediye başkan adayı Eyüp Kahveci’nin Merkez İlçe Seçim Kurulu’na itirazı nedeniyle araç trafiğine kapatılıp çevre düzenlemesi yapılan Hacı Hıfzı Emer Caddesi’nin açılışını gerçekleştiremedi.

Işık, bunun üzerine tören alanında basın açıklaması yaptı.

Son günlerde rakip belediye başkan adaylarının kendisi ve kızı İmran Işık hakkındaki iddialara cevap veren Başkan Işık, kızının belediyeden ücret almadan ihalelerdeki süreç danışmanlığını yürüttüğünü söyleyerek kürsüye davet etti.

“KIZIM BELEDİYE İHALELERİNİN SÜREÇ DANIŞMANLIĞINI YÜRÜTÜYOR”

Biz bir aileyiz diyerek eşi Fadime Işık’ı da kürsüye davet eden Başkan Işık, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çekin bunu, kızım İmran’ı mamaları kesen kahraman olarak yazın. 737 milyon lira tüm taşınır ve taşınmaz, yer altı yer üstü, her türlü varlığını satsa 650 milyon lira. Kayıtlı borcu ödedikten sonra cebinde 80 milyon lira kalan tarihte, literatürde adını sildirmiş bir belediyenin 15 kat mal varlığını artırarak 12 milyar liralık mal varlığına ulaşan bir belediyeye ulaşmasında en büyük katkısı olan, e-ihale yöntemiyle yapılan ihalelerde yüzde 99,5 oranında herkese şeffaf ihalenin dokümanlarını, şartnamelerini, hukuki süreçlerini hazırlayan kahraman kızıma teşekkür ediyorum.”

“KIZIM BENİM KIRMIZI ÇİZGİM”

Başkan Işık’ın kızını kürsüye davet ederek kahraman ilan etmesi ise seçilirse yeni dönemde de kızıyla belediyeyi yöneteceği yorumlarına neden oldu.

Kütahya Belediyesi nin ihale süreçlerini imran ışık yürütmüş