Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fiat Topolino Türkiye’de satışa çıktı

İtalya’nın ünlü otomobil üreticisi

İtalya’nın ünlü otomobil üreticisi Fiat, Türkiye pazarına yepyeni bir modelle giriş yapıyor. Fiat Topolino adı verilen bu kompakt otomobil, Türkiye’de satışa çıkarıldı.

Fiat Topolino’nun Özellikleri ve Avantajları

Fiat Topolino, tamamen elektrikli bir mini otomobil olarak karşımıza çıkıyor. Sürdürülebilir ve pratik bir ulaşım çözümü arayanlar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Her yaş grubuna hitap eden tasarımıyla özellikle gençleri yeni mobilite deneyimiyle buluşturmayı amaçlıyor. Ayrıca, Türkiye’de B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren kullanılabiliyor olmasıyla şehir içi ulaşımda ideal bir çözüm sunuyor ve ailelerin ulaşım ihtiyaçlarını karşılama imkanı sağlıyor.

Fiat Topolino’nun Teknik Özellikleri

  • Yüzde 100 elektrikli olmasıyla, şehir yaşamını çevreci bir şekilde yönlendiriyor ve şehir hayatına kolayca uyum sağlıyor.
  • B sınıfı veya B1 sınıfı ehliyete sahip 16 yaşını doldurmuş sürücüler kullanabiliyor. Maksimum hızı 45 km/h ile sınırlandırılmış ve 75 kilometreye kadar menzil sunuyor.
  • 220v standart priz ile dört saatten daha kısa bir süre içerisinde şarj olan 5,4 kWh batarya ile geliyor.
  • Fiat Topolino, Stellantis grubu tarafından geliştirilen Citroen Ami ve Opel Rocks-e modelleriyle benzer altyapıya sahip. Boyutları ise 1400 mm genişlik, 2.535 mm uzunluk ve 1.530mm yükseklik değerlerine sahip.

Fiat Topolino Fiyatı

Fiat Topolino’nun başlangıç versiyonu 449 bin 900 TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Müşteriler dilerse 30 bin TL fark ödeyerek Plus paketli versiyonu 479 bin 900 TL’ye satın alabiliyor. Fiat bayilerinden ve Fiat’ın web sitesinden satın alınabilir.

Fiat Topolino Türkiye’de satışa çıktı

Fiat Topolino Türkiye’de satışa çıktı

Fiat Topolino Türkiye’de satışa çıktı

Fiat Topolino Türkiye’de satışa çıktı