Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da seçim yarışı AK Parti ile CHP arasında mı yaşanacak?

ANALİZ HABER – Kütahya’da,

ANALİZ HABER – Kütahya’da, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim tarihi yaklaştıkça siyasi tansiyon artmaya başladı. Açıklanan sürpriz anket sonuçları ise büyük tartışmaların yaşanmasına neden oldu.

Kütahya kent merkezinde belediye başkanlığı seçimi için yapılan son kamuoyu araştırmaları ve anketlerde AK Parti adayı Kamil Saraçoğlu, CHP’li aday Eyüp Kahveci ve MHP’nin adayı Alim Işık’ın öne çıktığı iddia ediliyor.

Yine anketlere göre, AK Partili Saraçoğlu ile CHP’li Kahveci arasında farkın çok az olduğu siyasi kulislerde konuşuluyor.

AK Parti Kütahya adayı Saraçoğlu projelerini tanıttı

SEÇİM AK PARTİ İLE CHP ARASINDA MI GEÇECEK?

Siyasi kulislerde konuşulanlara göre, bazı partilerin yaptırdığı anketlerde ilk sırada AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu yer alıyor, ikinci sırada ise CHP’li Eyüp Kahveci bulunuyor.

Buna göre ise belediye seçimi yarışının AK Parti ile CHP arasında geçmesi öngörülüyor.

SAĞ VE MUHAFAZAKAR SEÇMENİN KALESİ KÜTAHYA, CHP’YE Mİ TESLİM EDİLECEK?

Son 50 yılda Kütahya’da belediye başkanı çıkaramayan Türkiye’nin en eski partisi CHP, muhafazakar ve sağ seçmenin kalesi olarak bilinen Kütahya’da belediye başkanı çıkarmaya ilk kez bu kadar yakın durumda.

Aslen Ordulu olan Eyüp Kahveci, CHP belediyeciliğini Kütahya ile tanıştırmayı hedefliyor.

Parti politikalarına sıkı sıkıya bağlı olan Kahveci’nin DEM partiye bakış açısı ise merak edilen konular arasında yer alıyor.

Sosyal medyada dolaşan iddialara göre Kahveci’nin, CHP’li Canan Kaftancıoğlu ile yakın akraba olduğu da öne sürülüyor.

eyüp kahveci

MHP’Lİ ALİM IŞIK ANKETLERE TEPKİ GÖSTERDİ

MHP’nin belediye başkan adayı Alim Işık ise dün Çamlıbahçe Parkı açılışında yaptığı konuşmada, diğer belediye başkan adaylarına ağır eleştirilerde bulundu.

Siyasi kulislerde dolaşan anketlere tepki gösteren Işık, anket sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını, MHP’nin kasıtlı olarak anketlerde üçüncü sırada gösterildiğine değinerek tepki gösterdi.

Başkan Işık’tan CHP Kütahya adayı Kahveci’ye cevap 

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN KÜTAHYA’DAKİ ROLÜ

Yeniden Refah Partisi, başta İstanbul olmak üzere birçok şehirde aday çıkarması nedeniyle AK Parti’nin kazanma ihtimali olan şehirlerde DEM Parti yada CHP’nin kazanma ihtimalini güçlendirdi.

Kütahya’da da Saadet Partisi ve AK Parti tabanından oy almayı hedefleyen Yeniden Refah Partisi adayı Osman Gezgin, sağın ve muhafazakar seçmenin kalesi olarak bilinen Kütahya’da CHP’nin kazanmasına etki gösterebileceği değerlendiriliyor.

YRP Kütahya adayı Gezgin, projelerini açıkladı