Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ferman Akgül ünlülere açtığı davayı kaybetti

Manga grubunun önde gelen

Manga grubunun önde gelen isimlerinden Ferman Akgül, geçtiğimiz yıl yerli otomobil TOGG’un direksiyonunda çektiği bir fotoğrafın ardından sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı.

Akgül, bu eleştirilere tepki olarak şarkıcı Aylin Aslım ile Redd grubu üyeleri Güneş Duru ve Doğan Duru’ya toplamda 300 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. Ancak İstanbul 21. Asliye Hukuk Mahkemesi, Akgül’ün talebini reddetti.

300 Bin Liralık Tazminat Talebi

Ferman Akgül’ün TOGG’un direksiyonundaki fotoğrafı sosyal medyada tartışma yaratmış, bu durum üzerine Aylin Aslım ve Redd grubu üyeleri Duru kardeşler Akgül’ü eleştirmişti. Akgül, kişisel haklarına yapılan bu eleştirilerin ardından Güneş Duru, Doğan Duru ve Aylin Aslım’a 100’er bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

Ferman Akgül ünlülere açtığı davayı kaybetti

Mahkeme Kararı

İstanbul 21. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Ferman Akgül’ün avukatı Ufuk Kök ve davalıların avukatı İsmail Emre Telci hazır bulundu. Mahkeme, Akgül’ün talebini reddederek davayı sonuçlandırdı. Bu kararla birlikte Akgül, tazminat talebini karşılayamadı ve dava sonucunda mağlup oldu.