Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe – Union Saint Gilloise maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek finale yükselmek için Belçika’nın Union Saint Gilloise takımıyla kritik bir maça çıkıyor. İstanbul’da oynanacak olan rövanş karşılaşması öncesinde Fenerbahçe’de bazı eksikler bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve Joshua King ile sarı kart cezalısı Rade Krunic, maçta forma giyemeyecek. Ancak sakatlığını atlatan Becao’nun kadroda olması bekleniyor.

Maç Detayları ve Hakem Bilgisi

Fenerbahçe – Union SG mücadelesi, Nikola Dabanovic’in yönetiminde gerçekleşecek. Maçın başlangıç saati ve hangi kanaldan yayınlanacağı ise merak konusu.

Fenerbahçe – Union Saint Gilloise Maçı Ne Zaman?

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Fenerbahçe, Belçika’da 3-0’lık galibiyetle tamamladığı rövanş maçına ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe – Union Saint Gilloise karşılaşması bugün saat 20.45’te başlayacak.

Fenerbahçe’nin maçı Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Takım Durumları

Fenerbahçe, rakibini deplasmanda üç farklı mağlup ederek büyük bir avantaj elde etti. Sarı-lacivertliler, alacakları her türlü galibiyet, beraberlik ya da bir ve iki farklı mağlubiyetle tur atlayacak.

Union Saint Gilloise ise Belçika liginde oynadığı son maçta Gent ile berabere kalmıştı.

Fenerbahçe’de Çağlar Söyüncü, Joshua King ve Rade Krunic’in yokluğunda maç öncesi kadroda bazı değişiklikler bekleniyor.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe’nin sahaya Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, Ryan Kent, Szymanski, Tadic ve Batshuayi 11’i ile çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe, bu sezon taraftarı önünde çıktığı 6 Avrupa maçını da kazandı.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde tur atlamak için sahaya çıkarken, taraftarlar da büyük bir heyecanla maçı bekliyor.