Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arsenal ve Barcelona çeyrek finale yükseldi

Avrupa’nın kulüp düzeyindeki en

Avrupa’nın kulüp düzeyindeki en prestijli turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu rövanşları nefesleri kesti. Bu maçlardan birinde Arsenal ve Napoli’yi eleyen Barcelona, çeyrek finale yükselen takımlar arasına adını yazdırdı.

Arsenal Penaltılarda Porto’yu Devirdi

İngiliz devi Arsenal, Portekiz’in Porto takımını konuk ettiği rövanş maçında 1-0’lık skorun rövanşını aldı. Leandro Trossard’ın golüyle ilk yarıyı önde tamamlayan Arsenal, uzatmalara giden mücadelenin ardından penaltı atışlarıyla rakibini 4-2 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.

Arsenal ve Barcelona çeyrek finale yükseldi

Barcelona Napoli’yi Evinde Geçti

İspanyol devi Barcelona ise Napoli’yi ağırladığı maçta üstün bir performans sergileyerek çeyrek finale yükseldi. Barcelona, Fermin Lopez ve Joao Cancelo’nun golleriyle hızlı bir başlangıç yaptı ve maçı 3-1 kazanarak adını bir üst tura yazdırdı.

Arsenal ve Barcelona çeyrek finale yükseldi

Son İki Bilet İçin Heyecan Sürüyor

Çeyrek finale yükselen takımlar arasına son iki bilet için mücadele devam ediyor. Bu akşam oynanacak maçlarda Atletico Madrid ve İnter ile Borussia Dortmund ve PSV Eindhoven karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi’nde heyecanın dorukta olduğu bu dönemde, takipçileri gelecek maçların sonuçlarını merakla bekliyor.