Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Osmangazi Köprüsü Altında Balık Şöleni!

İstanbul Boğazı’nın heyecanını aratmayan

İstanbul Boğazı’nın heyecanını aratmayan bir balık avı deneyimi için Kocaeli’de Osmangazi Köprüsü’nün altı olta balıkçıları tarafından adeta mesken tutuldu.

İzmit Körfezi’ndeki temizlik çalışmalarıyla balık popülasyonu artarken, balıkçılar da bu bereketten nasipleniyor.

Diliskelesi Sahili, Osmangazi Köprüsü’nün altında yer alan ve balıkçıların uğrak noktası haline gelen bir mekan. Sabahın erken saatlerinde buraya akın eden balıkçılar, çapari takımlarıyla istavrit ve mezgit avına çıkıyor. Uygun ekipmana sahip olanlar ise kısa sürede kovalarını doldurmayı başarıyor.

“Kış Mevsiminde Bile İstavrit Tutuyoruz”

Derince’den gelen Mehmet Çetin, balık tutmak için Osmangazi Köprüsü’nü tercih ettiğini ve burada stres attığını söylüyor. Hem av keyfi yaşadığını hem de çektiği videoları sosyal medyada paylaşarak keyfini başkalarıyla da paylaştığını belirtiyor.

Köprünün popüler bir av noktası olduğunu ve izmarit, istavrit, kırlangıç gibi çeşitli balık türlerinin avlanabildiğini dile getiren Çetin, İzmit Körfezi’ndeki temizlik çalışmaları sayesinde balık popülasyonunun arttığını da vurguluyor.

“Burası Çok Verimli Bir Nokta, Her Türlü Balık Çıkıyor”

Darıca’dan gelen Serkan Güner ise genellikle istavrit avladıklarını, bazen de mezgit ile karşılaştıklarını ifade ediyor. Boğaz havasını aratmayan bir ortamda balık tutmanın keyfini yaşadıklarını belirten Güner, akşama kadar avlanmaya devam edeceklerini ve bu verimli noktada her türlü balığın çıkabildiğini söylüyor.