Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan öncesinde SYDV’lere 837,3 milyon lira kaynak aktarıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi haneler için Ramazan öncesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) toplamda 837,3 milyon lira kaynak aktarıldığını açıkladı.

Bakan Göktaş, yazılı bir açıklama yaparak, yardımlaşma, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı Ramazan ayında ihtiyaç sahibi hanelerin yanlarında olacaklarını belirtti.

Ramazan ayı ve Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahiplerinin temel gıda gereksinimlerini karşılayabilmeleri için ülke genelindeki SYDV’ler aracılığıyla yardımları sürdürdüklerini kaydeden Göktaş, “Bu doğrultuda, ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelerin başta gıda olmak üzere temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına toplam 837,3 milyon lira kaynak aktardık.” ifadelerini kullandı.

Göktaş, SYDV’lere aktarılan kaynağın ihtiyaç sahibi hanelere ulaştırılması için ekiplerin titiz çalıştığını belirtti. Kaynağın etkin ve hızlı bir şekilde sahiplerine ulaştırılacağını vurguladı.

KAYNAK:AA