Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da Tarihi Dönerci’de Ramazan lezzetleri hazır

Kütahya’da odun ateşinde et

Kütahya’da odun ateşinde et döner lezzetini vatandaşlarla buluşturan Tarihi Dönerci, Ramazan ayında yöresel lezzetleri de iftar sofralarında buluşturmaya hazırlanıyor.

Tarihi Germiyan Sokağı’nda iki yıl önce hizmet vermeye başlayan ve odun ateşinde et döner lezzetini şehre kazandıran Tarihi Dönerci’de yöresel lezzetler iftar menülerine eklendi.

Tarihi Dönerci işletme sahibi Mustafa Garipözer, 11 ayın sultanı Ramazan’a sayılı günler kala hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Odun ateşinde et dönerin çok beğenildiğini vurgulayan Garipözer, “Şehrimizin meşhur güvecini iftar menümüze ekledik. Güvecimizi de odun ateşinde yapacağız inşallah. Şimdiden rezervasyon yapmaya başladık zaten.” dedi.

“TURŞU İFTAR SONRASI SİNDİRİMİ GÜÇLENDİRİR”

Üç kuşaktır turşucu olduklarını anlatan Garipözer, sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden turşunun iftarda da olacağını dile getirdi. Kütahyada Tarihi Dönercide Ramazan lezzetleri hazır

Turşunun faydalarından bahseden Garipözer, şunları kaydetti:

“Biz zaten Türk halkı olarak turşuyu çok seviyoruz. Turşunun ve turşu suyunun sindirim sistemini güçlendirici bir özelliği var. Ayrıca bağışıklık sistemini de hızlandırır. Ramazan’da belli bir zaman aç kalacağımız için turşu yemek çok faydalı olacaktır.”

Kütahyada Tarihi Dönercide Ramazan lezzetleri hazır

“RAMAZAN AYINDA VATANDAŞLARIMIZI AĞIRLAYACAĞIZ”

Ramazan boyunca vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceklerini aktaran Garipözer,

“Ramazan’da sabah 9’da işletmemizi açacağız.  Akşam iftar sonrasında zaten değerli halkımızı ağırlayacağız. Çay kahve ikramımız olacak. Tarihi Germiyan Sokağında güzel bir tarih yaşatacağız.
Şimdiden iyi Ramazanlar dileriz.” dedi.