Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amazon Türkiye 400 personel alacak

Amazon Türkiye, Tuzla Lojistik

Amazon Türkiye, Tuzla Lojistik Merkezi’nde depo operatörü olarak istihdam edilmek üzere 400 kişilik yeni personellerini arıyor. Şirketin Türkiye’deki ilk lojistik merkezi olan tesis, 2022 yılının sonlarında İstanbul Tuzla’da açılmış ve 100 milyon doların üzerinde bir yatırımla hayata geçirilmişti.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Tuzla’daki Lojistik Merkezi’nde artan iş hacmiyle birlikte, 400 depo operatörüne ihtiyaç duyuluyor. Başvuruların başladığı bu süreçte, iş arayanlar için yeni bir fırsat doğmuş durumda.

Amazon Türkiye Lojistik Merkezi, sadece depo operatörü pozisyonlarıyla sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda mühendislik, insan kaynakları, muhasebe, bilgi işlem (BT) ve iş sağlığı ve güvenliği gibi çeşitli alanlarda da iş imkanları sunuyor. Ürünlerin kabulünden depolanmasına, müşteri siparişlerinin seçilip paketlenmesine kadar pek çok farklı rol bulunuyor.

Amazon, çalışanlarına geniş kapsamlı yan haklar sunmanın yanı sıra rekabetçi maaşlar ve modern çalışma ortamları da sağlıyor. Çalışanlar, şirketin internet satış sitesinde geçerli indirimlerden, sağlık sigortasına kadar birçok avantajdan faydalanabiliyorlar. Ayrıca ücretsiz yemek, sıcak içecek ve belirli kalkış noktalarından ücretsiz ulaşım gibi imkanlar da mevcut.

İlgilenen adaylar başvurularını Amazon’un resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirler.