Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A101, Tiny House satıyor

A101, Tiny House Konseptiyle

A101, Tiny House Konseptiyle Fark Yaratıyor

Perakende gıda marketi zinciri A101, mağazalarında sunacağı sıra dışı bir ürünle dikkat çekiyor. Artık A101 mağazalarında, Tiny House’lar bulabileceksiniz.

Yeni Trend: Uygun Fiyatlı Tiny House’lar A101’de

Bugüne kadar alışık olduğumuz ürün yelpazesini genişleten A101, çekme karavan, tekne ve şişme çadır gibi farklı ürünlerin ardından şimdi de Tiny House’ları raflarına taşıyor. A101 marketlerde, 29 Şubat tarihinden itibaren satışa sunulacak olan Escamp markalı 6500 Flat Tiny House modeli, minimalist yapısıyla dikkat çekiyor.

İçerik ve Fiyatlandırma Detayları

Bu Tiny House modelinde bir yatak odası, bir salon ve bir banyo bulunmaktadır. Ayrıca, ürünün 2 adet torsiyon frenli dingili bulunmakta ve tekerlekli yapısı sayesinde imar iznine gerek kalmamaktadır.

Evde altyapı ısı tesisatı, 24’lü sigorta kutusu, kaçak akım rölesi, mutfak tezgâhı, dolap, havalandırma sistemi ve laminat parke kaplama gibi ekstralar da mevcuttur. Firma tarafından 30 gün içerisinde teslimatı gerçekleştirilen bu Tiny House modeli, 399.900 TL fiyatla satışa sunulacak ve kredi kartına 9 taksit imkanı sağlanacaktır.

A101, Tiny House satıyor