Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da Saadet Partisi’nden ‘pavyonlar yeniden açılmasın’ çağrısı

Kütahya’da asayiş olayları nedeniyle

Kütahya’da asayiş olayları nedeniyle kapatılan pavyonların yeniden açılacağı iddialarına Saadet Partisi Kütahya teşkilatından tepki geldi. Partinin Belediye Başkan adayı Ahmet Sunar, Kütahya İdare Mahkemesi’nin yürütmeyi durdurma kararının hukuk skandalı olduğunu söyledi. 

Kütahya’da Valilik tarafından Vefa Mahallesi’nde faaliyet gösteren 10 pavyon süresiz olarak kapatılırken, pavyonların yeniden açılması için mahkemenin “yürütmeyi durdurma” kararı verdiği iddia edildi.

Saadet Partisi Kütahya Teşkilatı, Zafer Meydanı’nda ‘Pavyonlar tamamen kapatılsın, Vali Musa Işın’ı’ destekliyoruz başlıklı basın açıklaması gerçekleştirdi. 

“BATAKLIĞA VURULMUŞ EN ÖNEMLİ DARBE”

Parti adına açıklama yapan Belediye Başkan adayı Ahmet Sunar, kapatılma kararının şehrin manevi yapısını tahrip eden bataklığa vurulmuş en önemli darbe olduğunu söyledi. 

Kütahya’da Saadet Partisi’nden ‘pavyonlar yeniden açılmasın’ çağrısı

Kütahya İdare Mahkemesi’nin aldığı yürütmeyi durdurma kararıyla bu yapıların yeniden açılacağı haberlerinin herkesi üzdüğünü vurgulayan Sunar, “Çok açık bir şekilde ifade etmek istiyorum ki mahkemenin aldığı bu karar en hafif ifadeyle bir hukuk skandalıdır. İdarenin, bu kararı hukuk sistemi hangi gerekçelerle almıştır doğrusu merak ediyoruz.” dedi.  

“SAYIN VALİMİZ BU BATAKLIĞI KURUTACAKTIR”

Vali Musa Işın’ın üzerine düşen görevi yerine getirdiğini bildiren Sunar, Işın’a kararı dolayısıyla teşekkür ettiklerini söyledi. 

Sunar, Vali Işın’ın kararının arkasında durarak bu bataklığı kurutacağına inandıklarını dile getirdi. 

Kütahya’da Saadet Partisi’nden ‘pavyonlar yeniden açılmasın’ çağrısı