Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da Zafer OSB için imar planı ihalesi yapıldı 

Kütahya’nın beşinci, Türkiye’nin ise

Kütahya’nın beşinci, Türkiye’nin ise en büyüklerinden olması planlanan Altıntaş Zafer OSB için Genişleme Bölgesinde imar planı ve jeolojik-jeoteknik etüt ihalesi gerçekleştirildi. 

Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi (OSB) genişleme sahasında yapılacak ön tahsisler için ilk adım atıldı. 

Vali Musa Işın başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında genişleme bölgesinde yapılacak olan altyapı hazırlıkları ve ön tahsisler için ilk planlamalar tamamlandı.

Kütahya’da Zafer OSB için imar planı ihalesi yapıldı 

Toplantıda genişleme bölgesinde yapılacak olan altyapı hazırlıkları ve ön tahsisler için imar planı hazırlanması işi ve genişleme bölgesi jeolojik-jeoteknik etüt raporu hazırlanması işi ihale edildi. 

SOSYAL YAŞAM ALANLARI KONUŞULDU

Sondaj açılması işi için fiyat teklifleri değerlendirilirken Teknoloji Geliştirme Bölgesi kurulması için de çalışma hazırlanacağı belirtildi.

Altıntaş Zafer OSB’de oluşturulacak sosyal yaşam alanlarının da değerlendirildiği toplantıda led armütür alımı, fiber kablo döşenmesi, Kızılay Bölge Deposu, jandarma karakolu, otel, restoran, spor alanları, meslek lisesi veya meslek yüksek okulu, iş yerleri ve tır parkı gibi tesislerin kurulması da kararlaştırıldı.

Kütahya’da Zafer OSB için imar planı ihalesi yapıldı 

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜKLERİNDEN OLACAK”

Altıntaş Zafer OSB’nin 13 bin 130 dekar büyüklüğüyle Türkiye’nin en büyük OSB’lerinden biri olacağını belirten Vali Musa Işın, öncelikli hedeflerinin Yeşil Organize Sanayi Bölgesi olduğunu söyledi. 

Yeşil Organize Sanayi Bölgesi için belirlenen kriterlerin yıl sonuna dek sağlanacağına dikkat çeken Işın, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir üretimin Kütahya’ya değer katacağını dile getirdi. 

Toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri Esin Güral Argat, Mücahit Eracar, Selman Hatipoğlu ve Altıntaş Zafer OSB Müdürü Göksel Ilgaz katıldı.

Kütahya’da Zafer OSB için imar planı ihalesi yapıldı