Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Barış Alper Yılmaz parlıyor

Genç Yetenek Barış Alper

Genç Yetenek Barış Alper Yılmaz, Galatasaray’ı Sırtlayarak Parlıyor

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, son dönemdeki performansıyla adından sıkça söz ettiriyor. Genç yetenek, özellikle MKE Ankaragücü ile oynanan maçta Davinson Sanchez’in attığı golün pasını vererek takımına önemli bir zafer yaşatmıştır.

Çeşitli Pozisyonlarda Gösterdiği Üstün Performans

23 yaşındaki Barış Alper Yılmaz, sahanın farklı bölgelerinde üst düzey performans sergileyerek takımına büyük katkı sağlamıştır.

40 maçta 5 farklı pozisyonda görev alan genç oyuncu, 4 gol ve 4 asistle dikkat çekiyor.

Sürekli Katkı: Gol ve Asistte Başarılı Seri

Barış Alper Yılmaz, forma giydiği son 10 maçın 8’inde ya gol ya da asistle takımına destek olmuştur. Bu etkileyici performans serisi, 15 Ocak’taki Mondihome Kayserispor maçındaki kazandırdığı penaltı ile başlamış ve Ziraat Türkiye Kupası’ndan Avrupa Ligi’ne kadar uzanmıştır.

Avrupa Ligi’nde de Parlıyor

Genç futbolcu, Avrupa Ligi’nde Sparta Prag ile oynanan play-off turu ilk maçında Icardi’nin attığı galibiyet golüne pas vererek uluslararası alandaki yeteneğini de göstermiştir.

Takımının Başarısına Önemli Katkılar

Son olarak MKE Ankaragücü ile oynanan maçta Davinson Sanchez’in golüne yaptığı asistle takımının 3-0 galibiyetinde önemli bir rol oynayan Barış Alper Yılmaz, son 10 maçta toplamda 4 gol 4 asistle takımının en önemli isimlerinden biri olmuştur.

Barış Alper Yılmaz, genç yaşına rağmen sergilediği üstün performans ve katkılarla futbolseverlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Gelecek günlerde genç yeteneğin nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu.