Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kafes-39 operasyonlarında 117 şüpheli gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde gerçekleştirilen “Kafes-39” operasyonlarında büyük bir başarı elde edildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı’ndan Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, operasyonun detaylarına dair önemli bilgiler verdi.

7 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda, 7 organize suç örgütünün etkisiz hale getirildiğini ve elebaşlarının da aralarında bulunduğu 117 şüphelinin gözaltına alındığını belirtti.

Operasyonlar, İstanbul, Antalya, Kocaeli, Samsun, Bilecik, Kars, ve Konya illerinde düzenlendi. Suçlar arasında suç işlemek amacıyla örgüt kurma, nitelikli yağma, uyuşturucu madde imal ve ticareti, kasten yaralama, ölümle tehdit, genel güvenliğin tehlikeye sokulması gibi ciddi suçlar yer alıyor.

Operasyonlar sonucunda 30 ruhsatsız tabanca, 20 tüfek, çok sayıda senet ve nakit paraya el konuldu. Bu durum, suç örgütlerinin faaliyetlerine büyük bir darbe vurulduğunu gösteriyor.

Bakan Yerlikaya’dan Tebrik

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polis ekiplerini ve Cumhuriyet Başsavcılıklarını tebrik ederek, milletin desteğiyle suç örgütlerine göz açtırmayacaklarını vurguladı.