Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray, Derrick Köhn’ü kadrosuna dahil etti

Galatasaray, transfer çalışmalarına hız

Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hannover 96’dan savunma oyuncusu Derrick Köhn’ü kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, yeni bir güç kazandı.

Galatasaray Kulübü, Derrick Köhn ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar sözleşme imzaladı. Ayrıca, kulüp opsiyonu kullanırsa sözleşme 2027-2028 sezonuna kadar uzatılabilecek.

Transferle ilgili yapılan açıklamada, Hannover 96’ya 3 milyon 350 bin avro bonservis bedeli ve 300 bin avro şarta bağlı bonus ödeneceği ifade edildi.

Sözleşme Detayları

Galatasaray’ın yeni transferine yapılan ödemeler de belirlendi. Derrick Köhn, 2023-2024 sezonu için 300 bin avro, 2024-2025 sezonu için 450 bin avro ve 2025-2026 sezonu için de 500 bin avro sezonluk ücret alacak. Ayrıca, Köhn’e bir defaya mahsus olmak üzere 50 bin avro imza ücreti ödenecek.

Heyecan Dolu Bekleyiş

Galatasaray’ın savunma hattını güçlendiren Derrick Köhn, transferiyle ilgili duygularını paylaştı. Alman futbolcu, sarı-kırmızılı formayı giymek için sabırsızlandığını belirtirken, Galatasaray’ın büyüklüğünü bildiğini ve bu formayı giymenin kendisi için çok özel bir anlam taşıdığını vurguladı.

Derrick Köhn, Galatasaray taraftarıyla buluşmak ve takım için sahada mücadele etmek için heyecanla beklediğini ifade etti.

Transfer sürecinde ailesi, dostları ve arkadaşlarıyla istişarede bulunan Köhn, Galatasaray’a transfer olmanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.