Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Saraçoğlu’ndan önemli açıklama

AK Parti Kütahya Belediye

AK Parti Kütahya Belediye Başkanı adayı Kamil Saraçoğlu, yeniden başkan seçilmesi durumunda belediyeden ‘işçi çıkartılacağı’ iddialarınının asılsız olduğunu söyledi.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Saraçoğlu, yaptığı açıklamada, Kütahya’da insan odaklı projeleri hayata geçireceklerini, seçim gününe kadar sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Şehrin sorunlarını ve vatandaşların taleplerini bildiklerini belirten Saraçoğlu, göreve gelmeleri halinde tüm isteklere karşılık vermeye çalışacaklarını dile getirdi.

“BÖYLE BASİT İŞLERE TEVESSÜL ETMEYİZ”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Saraçoğlu, seçilmesi halinde Kütahya Belediyesi’nden işçi çıkarılacağı iddialarına da cevap verdi.

“Kütahya Belediyesi’nde çalışan herkes kardeşimiz, hemşehrimiz.” diyen Saraçoğlu, “Biz kimsenin ekmeği ile oynamak gibi küçük işlere tevessül etmeyiz. Hangi partiden olursa olsun, bizim böyle bir öngörümüz yok.” dedi.

“BAŞKAN IŞIK’I YANLIŞ YÖNLENDİRMİŞLER”

Kütahya Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde işçi alımları ile ilgili bilgiler de veren Saraçoğlu, şunları kaydetti:

“2018-2019 yıllarında bizim aldığımız işçi sayısı 109 kişidir. Burada mevcut başkanı yanlış yönlendirmişler. Görevi bıraktığımızda Toplum Yararına Proje kapsamında yaklaşık 350 kişi almıştık, onu da bu sayıya eklediler. Tüm özlük haklarını İŞ-KUR ödemişti. 9 ayın ardından ayrıldıklarını görünce ses çıkarmadılar.”

“KÜTAHYA AYNI AMA KADROLAŞMA MÜTHİŞ”

Kütahya Belediyesi’ni devrettiğinde memurlar ve işçiler dahil olmak üzere 1370 kişinin çalıştığını vurgulayan Saraçoğlu, şöyle devam etti:

“TYP ile birlikte yaklaşık bin 700 kişi çalışıyorduk. Şu anda 2 bin 300’ün üzerinde çalışan var, yaklaşık 300 kişi daha alacaklar. Böylece 2 bin 600 kişi olacak. Kadronun nereden nereye geldiğini düşünün. Kütahya aynı Kütahya, büyümedik. Müthiş bir kadrolaşmanın olduğunu sizlerin takdirine bırakıyorum.”

AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Saraçoğlu’ndan önemli açıklama