Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç, başkanlık yarışında yer almayacağını duyurdu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda haziran ayındaki başkanlık seçiminde aday olmayacağını resmen açıkladı. İşte Ali Koç’un başkanlığı bırakma kararıyla ilgili detaylar:

Haziran Ayında Yeni Bir Başkan

Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda yaptığı açıklamada, “Başkanlığımın devamına dair teveccühünüze teşekkür ederim. Onur duydum, gururlandım ancak Allah’ın izniyle haziran ayında yeni bir başkanımız olacak. Başkan adayları hemen adaylıklarını açıklayıp temasa geçsinler. Yardımcı olmaya hazırım.” ifadelerini kullandı.

Saadettin Saran’a Destek

Başkanlık için aday olmama kararı alan Ali Koç, Saadettin Saran’ın tek aday olarak görüldüğünü belirtti. Saran’a destek veren Koç, “Tek adayımız şu an Saadettin Saran. Sayın Saran’a haksızlık yapılıyor. Kendisi her görüşmemizde aday olmam halinde çekileceğini söylüyor. Bu son derece mert ve şeffaf yaklaşımdır.” şeklinde konuştu.

Kimseyi Desteklemiyoruz

Ali Koç, demokrasi şölenini yaşatmak adına kimseyi desteklemediğini belirtti. “Adaylar çıksın, bu durum şampiyonluk yarışını etkilemez. Hem şampiyonluğa koşabiliriz, hem de demokrasi şölenimizi yaşatabiliriz.” diyen Koç, aday olacaklar için imza toplama sürecinin şeffaf ve mert bir şekilde yürütüleceğini vurguladı.