Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yargı dizisine 3 yeni oyuncu katıldı

Kanal D’nin reyting rekortmeni

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı, kadrosuna üç deneyimli oyuncuyu daha dahil etti. Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat, Zeyno Eracar ve Uğur Aslan’ın bulunduğu dizi, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. İşte, dizinin yeni kadrosuna katılan oyuncular ve karakterleri:

Alican Yücesoy – Polis Memuru “Fırat”

Dizinin yeni bölümlerinde izleyicilerle buluşacak olan Alican Yücesoy, polis memuru “Fırat” karakteriyle diziye renk katacak.

Yargı dizisine 3 yeni oyuncu katıldı

Naşit Özcan – Başsavcı “Ertuğrul”

Naşit Özcan ise dizinin başsavcısı olarak karşımıza çıkacak. “Ertuğrul” karakteriyle diziye katılan Özcan, güçlü oyunculuğuyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Sermet Yeşil – “Kubilay Amir”

Metin Amir’in yerine geçen “Kubilay Amir” karakteriyle diziye dahil olan Sermet Yeşil, yeni göreviyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Yeşil’in performansı, Yargı dizisinin heyecanını artıracak.

Yargı dizisine 3 yeni oyuncu katıldı

Ayşegül Cengiz “Asiye” karakteriyle

Dizinin yeni bölümlerinde Ayşegül Cengiz’in canlandıracağı Asiye karakteri, başsavcının güvenilir kalemi olacak. Asiye’nin karakteriyle diziye kattığı dinamizm ve güçlü oyunculuğuyla, izleyicilerin dikkatini çekmesi bekleniyor.

Yargı dizisine 3 yeni oyuncu katıldı