Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ta art arda sakatlıklar

Beşiktaş, son dönemde futbolcuları

Beşiktaş, son dönemde futbolcuları Vincent Aboubakar ve Salih Uçan’ın yaşadığı sakatlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Kulüpten yapılan resmi açıklamalara göre, her iki oyuncunun sağlık durumuyla ilgili detaylar şu şekilde:

Vincent Aboubakar’ın Sakatlığı

Beşiktaşlı futbolcu Vincent Aboubakar, Kamerun Milli Takımı ile Afrika Kupası hazırlıkları sırasında yaşadığı sakatlıkla gündeme geldi. Milli takım antrenmanında uyluk arka adalesinden (biseps femoris) geçirdiği yaralanma nedeniyle tedavi sürecine alınan Aboubakar, takımının bir müsabakasında 27 Ocak 2024 tarihinde sahaya çıktı. Ancak oyuncunun Türkiye’ye dönmesinin ardından yapılan kontrollerde, milli takım tarafından bildirilen seviyenin üzerinde bir sakatlık tespit edildi (Biseps femoris evre 2 B strain). Bu durum, futbolcunun tedavi sürecinin Beşiktaş sağlık ekibi tarafından devam ettirilmesine karar verilmesine yol açtı.

Salih Uçan’ın Sakatlığı

Diğer bir sakatlık haberi ise Beşiktaşlı futbolcu Salih Uçan’dan geldi. EMS Yapı Sivasspor ile oynanan müsabaka sonrasında sağ uyluk iç adalesinde ağrı hisseden Salih Uçan, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, uyluk üst iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve kanama tespit edildi. Oyuncunun tedavisine sağlık ekibi tarafından başlanmış durumda.

Beşiktaş, her iki oyuncusunun da en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları için gerekli tedbirleri alarak, futbolcuların tam anlamıyla iyileşmeleri için ellerinden gelen desteği sağlamaya devam edeceğini belirtti. Bu süreçte taraftarlar, futbolculara moral ve destek mesajlarıyla birlikte olacak.