Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Real Madrid, Arda Güler için kararını verdi

Real Madrid’de forma şansı

Real Madrid’de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler’in geleceği konusundaki belirsizlik, Başkan Florentino Perez’in son kararıyla netlik kazandı.

İspanyol devinin sezon başındaki önemli transferlerinden biri olan Arda Güler, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklenen performansı sergileyememişti.

Sakatlıklar ve Sınırlı Süre

Fenerbahçe’den transfer edilen Arda Güler, özellikle sakatlık sorunları nedeniyle Real Madrid formasını istikrarlı bir şekilde giyememişti.

Kral Kupası’ndaki Arandina maçında ilk kez sahaya çıkan Arda, ancak 59 dakika süre alabilmiş, ardından İspanya Süper Kupa’sında Atletico Madrid karşısında 8 dakika süre bulabilmişti.

Transfer Dedikodularına Son: Perez ve Ancelotti Ortak Kararda

Son haftalarda Arda Güler’in kiralık olarak takımdan ayrılabileceği yönünde çıkan transfer iddiaları, Başkan Florentino Perez’in net kararıyla son buldu. Perez, Arda Güler’i kiralık ya da bonservisiyle göndermeyi düşünmüyor.

Sözleşme 2029’a Kadar Uzatıldı

Real Madrid’in Başkanı Perez’in aldığı kararda, Teknik Direktör Carlo Ancelotti’nin de aynı fikirde olduğu belirtildi.

Arda Güler’in Real Madrid ile olan sözleşmesi 2029 yılına kadar devam ediyor ve bu kararla birlikte futbolcunun geleceği Real Madrid çatısı altında şekillenecek.