Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray evinde İstanbulspor ile mücadele edecek

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında İstanbulspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak.

Maçı, deneyimli hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Yardımcılıkları ise Kamil Çetin ve Murat Altan üstlenecek. Dördüncü hakemlik görevini ise Direnç Tosunoğlu yapacak.

Galatasaray son olarak deplasmanda Trabzonspor’u 5-1’lik skorla mağlup ederek moralli bir şekilde İstanbulspor karşılaşmasına hazırlanıyor. Wilfried Zaha (2), Kerem Aktürkoğlu (2) ve Kaan Ayhan’ın golleriyle galip gelen Galatasaray, bu mücadeledeki performansını sürdürmeyi hedefliyor.

Galatasaray evinde İstanbulspor ile mücadele edecek

Geçmiş Karşılaşmalara Göz Atış

Galatasaray ile İstanbulspor, Süper Lig tarihinde 47 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, bu mücadelelerin çoğundan galip ayrılırken, 10 maç berabere tamamlandı. İstanbulspor ise sadece 5 kez galibiyet sevinci yaşayabildi. Ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Galatasaray 1-0’lık skorla kazandı.

Galatasaray, Süper Lig’de Hatayspor’a mağlup olduktan sonra oynadığı 9 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Bu süreçte Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor ve Trabzonspor’u mağlup eden sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ve Sivasspor ile berabere kaldı.

Galatasaray, bu sezon defansif performansıyla dikkat çekiyor. Ligde çıktığı 21 maçta kalesinde sadece 12 gol gören Cimbom, en az gol yiyen takım konumunda. Ayrıca, 11 maçta kalesini gole kapatarak defansif sağlamlığını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar, evinde oynadığı son 27 lig karşılaşmasında 25 galibiyet, 2 beraberlik elde ederek etkileyici bir ev sahibi performansı sergiliyor. Bu sezon Süper Lig’de evinde puan kaybetmeyen tek takım olan Galatasaray, İstanbulspor karşılaşması öncesi taraftarlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.