Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Real Madrid, Arda Güler’i kiralıyor

Real Madrid, Türk milli

Real Madrid, Türk milli futbolcusu Arda Güler ile ilgili bir karar aldı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Arda’nın başka bir takıma kiralanabileceği iddia ediliyor.

Arda Güler, Real Madrid’e sezon başında Fenerbahçe’den transfer edilmişti ve 20+10 milyon euro bonservis bedeliyle kadroya dahil edilmişti. Ancak, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yeni takımında uzun süre sahada yer alamadı.

Real Madrid formasını ilk kez İspanya Kral Kupası 3. tur maçında Arandina’ya karşı giyen Arda Güler, ilk 11’de başladığı maçta 59 dakika sahada kaldı ve oyunuyla kalitesini gösterdi.

Ancak, genç yıldızın ikinci maçında İspanya Süper Kupa yarı finalinde Atletico Madrid’e karşı forma şansı bulsa da sadece 8 dakika süre alabildi.

LaLiga’da henüz forma şansı bulamayan Arda Güler, Rayo Vallecano, Mallorca ve Almeria müsabakalarının kadrosunda yer alsa da sahaya çıkamadı.

İspanyol basınından Sport’un iddiasına göre; Real Madrid, Arda Güler’in oyun temposunun şu anda La Liga için yeterli olmadığını düşünüyor ve bu nedenle oyuncuyu sezon sonuna kadar bir takıma kiralamayı planlıyor. Madrid ekibi, bu konuda öncelikli olarak La Liga takımlarına yönelecek gibi görünüyor.

La Liga’da; Real Betis, Sevilla, Villarreal, Mallorca ve Almanya’dan Dortmund’un, Arda Güler için transferde olduğu ifade ediliyor.