Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’nin Kütahya Belediye Başkan adayı açıklandı

AK Parti Kütahya’da Belediye

AK Parti Kütahya’da Belediye Başkan adayı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday tanıtım toplantısında Kütahya adayını açıkladı.

Ankara’da ATO Kongre Merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17’si büyükşehir 48 ilin belediye başkan adayını kamuoyu ile paylaştı.

Buna göre, AK Parti Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Eski Belediye Başkanımız’ diyerek açıkladığı Kamil Saraçoğlu, yerel seçimlerde yeniden AK Parti adına yarışacak.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Milletvekilleri Adil Biçer, Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı, İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Berk Sildir’in katıldığı tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kamil Saraçoğlu arasında kısa bir diyalog gerçekleşti.

ak parti kütahya belediye başkan adayı açıklandı

SARAÇOĞLU, EKSPRES HABER’E KONUŞMUŞTU

AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu adaylığının kesinleşmesinin ardından duygularını Ekspres Haber’e anlatmıştı.

Kütahya halkına 5 yıl aradan sonra yeniden hizmet etme onurunu yaşayacağını belirten Saraçoğlu, şöyle konuştu:

“Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle genel merkezimiz biraz önce bize belediye başkanı adaylığını tevdi ettiler. Tabi ağır bir yükü aldığımı biliyorum. Ama bu süreçte aday olan arkadaşlar, aday adayı olan arkadaşlar hepsi teşkilatımız özverili bir çalışma gerçekleştirdiler. Tabi sonuç itibariyle bir kişi aday olacaktı. Sonuç itibariyle de genel merkezimiz bize genel başkan yardımcımız Yusuf Ziya Yılmaz tebliğ etti. Yarın da inşallah Ankara’daki aday tanıtım törenine gideceğiz.

“HALKIMIZ NE DEDİYSE O OLDU”

Saraçoğlu, halkın kendisine gösterdiği teveccüh nedeniyle aday olarak gösterildiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

Öncelikle Kütahya halkına çok çok teşekkür ediyorum. Bize göstermiş oldukları teveccühünden dolayı hakikaten onlar unutulmaz. Çok çok önemli. Halk çok çok önemli. Halkımız ne dediyse hemşerilerimiz ne dediyse genel merkezimiz onu gerçekleştirdi. Bu noktada yani hemşehrilerime minnettarım. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Ağır bir yükü omuzumuza aldığımızı biliyorum.

Genel merkezimizin, Cumhurbaşkanımızın bu ağır yükü bizim omzumuza verdiği bilincindeyim. İnşallah seçim sürecinde sağlık, sıhhat içinde iyi bir seçim çalışması projelerimizle beraber halkımızın, hemşehrilerimizin karşına çıkacağız. Ve İnşallah 31 Mart’ta da ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum. Ve artık bundan sonra sokaklardayız. Hemşehrilerimizin yanındayız. Onlarla inşallah beş yıl bu aradan sonra kucaklama fırsatımızı yakalamış olduk.

Kütahya’da AK Parti’nin belediye başkanı adayı Saraçoğlu