Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başakşehir’den, Eden Karzev ile ilgili açıklama

Başakşehir Futbol Kulübü, İsrailli

Başakşehir Futbol Kulübü, İsrailli futbolcu Eden Karzev’in sosyal medya üzerinden yaptığı destek içerikli paylaşım nedeniyle disiplin soruşturması başlattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Karzev’in kişisel sosyal medya hesabından ülkemizin hassasiyetlerine aykırı bir paylaşım yaparak, kulüp disiplin talimatlarını ihlal ettiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, bu nedenle Eden Karzev hakkında kulüp içinde disiplin soruşturması başlatıldığı ifade edildi.

Başakşehir Kulübü yetkilileri, yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Eden Karzev’in, kişisel sosyal medya hesabından, ülkemizin hassasiyetlerine ters düşen bir paylaşım yapması üzerine, kulübümüz tarafından disiplin soruşturması başlatılmıştır. Kulüp olarak, oyuncularımızın sosyal medya üzerinden yapacakları paylaşımlarda ülkemizin değerlerine ve politikalarına saygı göstermeleri beklenmektedir. Bu çerçevede, disiplin soruşturması başlatılmış olup, gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.”

Öte yandan, Eden Karzev’in Instagram hesabından paylaştığı Avustralya Siyonist Federasyonu’nun Gazze’deki 100. gün katliamlarını hatırlatan içerik, kulüp içinde tartışmalara neden olmuştur.