Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Terörle mücadelemiz devam edecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülkenin güvenliği adına yürütülen terörle mücadelede kararlılık mesajını yineledi. Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Cudi Dağı, Gabar Dağı, Beytüşşebap ve Bestler Dereler bölgelerinde devam eden “Kahramanlar-42” operasyonlarını duyurdu.

Operasyonlar Gece Gündüz Devam Ediyor

Bakan Yerlikaya, yılın her günü, her mevsim, her ay, gece gündüz demeden terörle mücadele kapsamında operasyonların düzenlendiğini vurguladı. 37 tim ve 518 Jandarma personeliyle yürütülen operasyonların, terörle mücadelede kararlı bir yaklaşımla sürdüğünü belirtti.

Kahraman Jandarmalara Teşekkür

Operasyonlara katılan kahraman jandarma birliklerine teşekkür eden Bakan Yerlikaya, “Operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmalarımızın Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” ifadeleriyle birlikte, terörle mücadelenin toplumun duaları ve güvenlik güçlerinin azmiyle sürdüğünü vurguladı.

Kararlılıkla Devam Edecek

Bakan Yerlikaya, terörle mücadelenin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Ülkenin birlik ve bütünlüğünü tehdit eden terör örgütlerine karşı yürütülen bu mücadelede, güvenlik güçlerinin azmi ve milletin desteğiyle başarıya ulaşılacağına vurgu yaptı.