Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Sivas’ta galibiyeti koruyamadı

İlk Yarı: Galatasaray’ın Üstünlüğü

İlk Yarı: Galatasaray’ın Üstünlüğü

Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray, etkili atakları ve çekişmeli mücadelesiyle öne geçti. 45. dakikada Zaha’nın asistinde ceza sahasında topla buluşan Kerem Demirbay’ın sert vuruşu, kaleci Ali Şaşal Vural’ın solundan filelere gitti ve skoru 1-0 yaptı.

İkinci Yarı: Sivasspor’un Direnişi

İkinci yarıda ise EMS Yapı Sivasspor, galibiyet için etkili ataklar geliştirdi. 53. dakikada ceza alanı sol çaprazından Kazımcan Karataş’ın sert şutunda kaleci Ali Şaşal Vural kritik bir kurtarışa imza attı. Hakan Arslan’ın kafa vuruşu ise kale direğinin üstünden az farkla auta gitti.

Heyecanın Doruk Noktası: Koita’nın Penaltısı

Kerem Demirbay’ın ceza sahasında topa elle müdahale etmesi sonucu kazanılan penaltıydı. Topun başına geçen Koita, kaleci Muslera’yı iki ayrı köşeye göndererek skoru 1-1’e getirdi.

Son Dakika Tehlikesi

90+2. dakikada Galatasaray’ın sağ kanattan geliştirdiği atakta ceza sahasında topla buluşan Halil Dervişoğlu’nun şutu, kaleci Ali Şaşal Vural’dan dönen topa Ndombele vurdu ancak top tekrar kalecide kaldı.

Karşılaşma Sonu

Karşılaşma, taraftarları ekrana kilitleyen bir beraberlikle sona erdi. EMS Yapı Sivasspor ve Galatasaray oyuncuları, sahadan birer puanla ayrılarak ligdeki yerlerini korudular.