Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’den Leonardo Bonucci hamlesi

Fenerbahçe, devre arasında savunma

Fenerbahçe, devre arasında savunma hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Stefan Savic ve Simon Kjaer ile yapılan görüşmelerin ardından gözler, İtalyan stoper Leonardo Bonucci’ye çevrildi.

Branco ve Bonucci’nin Temsilcisi Masada!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, 36 yaşındaki deneyimli stoperin temsilcisi ile bir araya geldi. Fabrizio Romano’nun aktardığına göre, görüşmeler geçtiğimiz saatlerde başlamış ve taraflar arasında olumlu bir hava hakim. Ancak, transferin detayları henüz netlik kazanmış değil.

İkinci Görüşme Yolda!

Sports Digitale’in haberine göre, Mario Branco ve Bonucci’nin temsilcisi kısa süre içinde ikinci bir görüşme gerçekleştirecek. Fenerbahçe cephesi, oyuncunun taleplerini daha yakından incelemek ve transferdeki detayları netleştirmek adına ikinci bir buluşma talep etti.

Bonucci’nin Kariyerindeki İmparatorluk!

36 yaşındaki Leonardo Bonucci, Union Berlin forması altında bu sezon 10 maçta 723 dakika süre aldı. Kariyeri ise başarılarla dolu.

2021 yılında İtalya ile Avrupa Şampiyonası zaferi yaşayan tecrübeli stoper, futbolculuk kariyerinde toplamda 21 kupa kaldırma başarısına ulaştı. İtalya’da 9 kez şampiyonluk sevinci yaşayan Bonucci, Fenerbahçe forması altında da başarılarına devam etmeyi hedefliyor.

Transfer Sürecinde Neler Olacak?

Fenerbahçe, oyuncunun taleplerini değerlendirdikten sonra anlaşma sağlarsa, resmi duyuruyu yapacak. Bu süreçte taraflar arasındaki pürüzleri gidermek adına yapılacak ikinci görüşme, transferin son halini şekillendirecek gibi görünüyor. Taraftarlar, Leonardo Bonucci’nin Fenerbahçe’de görmeyi dört gözle beklerken, transferin kısa süre içinde netlik kazanması bekleniyor.