Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü İstanbul’a geliyor

Beşiktaş, teknik direktörlük koltuğuna

Beşiktaş, teknik direktörlük koltuğuna Hollandalı hocası Giovanni Van Bronckhorst’u getirme kararı aldı. Siyah-beyazlılar, yeni teknik direktörlerini Kasımpaşa maçında saha kenarında görecek.

Giovanni Van Bronckhorst Beşiktaş’ta!

Beşiktaş, teknik direktörlük pozisyonu için Hollandalı Giovanni Van Bronckhorst ile anlaştı. 1,5 + 1 senelik sözleşme imzalayacak olan deneyimli teknik adamın yıllık ücreti ise 1.4 milyon euro olacak.

Özel Uçak İle İstanbul’a Geliyor

48 yaşındaki teknik direktörün İstanbul’a getirilmesi için özel bir uçak tahsis edildi. Giovanni Van Bronckhorst’un ve ekibinin, Beşiktaş’ın yeni döneminde önemli bir rol üstleneceği belirtiliyor.

Kasımpaşa Maçını Tribünden İzleyecek

GVB’nin İstanbul’a öğle saatlerinde ulaşması planlanıyor. Aksilik olmazsa, Hollandalı teknik adam, Kasımpaşa ile oynanacak maçı tribünden takip edecek. Bu, GVB’nin Beşiktaşlı oyuncuları canlı izleyerek ilk gözlemlerini yapacağı önemli bir an olacak.

Resmi İmza ve İlk Antrenman

Cumartesi günü resmi sözleşme imzalanması beklenirken, Giovanni Van Bronckhorst’un pazar günü yapılacak antrenmanda takımın başında olması bekleniyor. Yeni teknik direktör, Beşiktaşlı futbolcularla tanışarak çalışmalara başlayacak.

Başarı Dolu Kariyer: Giovanni Van Bronckhorst

Feyenoord’u 2015-2019 yılları arasında çalıştıran GVB, bu dönemde 176 maçta 1.99 puan ortalaması yakalayarak önemli başarılar elde etti. Feyenoord ile Eredivisie, Hollanda Kupası ve Hollanda Süper Kupa zaferleri yaşayan Hollandalı teknik adam, Rangers ile de İskoçya Kupası’nı müzesine götürdü.

Beşiktaş camiası, yeni teknik direktörleri Giovanni Van Bronckhorst ile güçlü bir döneme adım atarken, taraftarlar da heyecanla bu değişikliği bekliyor.