Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’de 6 isimle yollar ayrılacak

Süper Lig’in zirvesinde yer

Süper Lig’in zirvesinde yer alan Fenerbahçe, devre arasında kadrosunu güçlendirmek ve bazı oyuncularıyla yollarını ayırmak için harekete geçiyor. İşte detaylar:

Michy Batshuayi

Michy Batshuayi, fazla forma şansı bulamaması nedeniyle ayrılmak istiyor. Avrupa Şampiyonası’nda Belçika formasıyla boy göstermeyi hedefleyen golcü futbolcu, yönetime iyi bir teklif gelmesi durumunda ayrılmayı planlıyor. Fenerbahçe, oyuncuyu kaybetmek istemese de bonservis teklifine göre bir karar verecek.

Ryan Kent

Ryan Kent, beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle takımdan ayrılabilir. Bu sezon 15 maçta görev yapan sol kanat oyuncusunu Hull City ve bazı Championship takımları kiralık olarak kadrolarına katmak istiyor. Fenerbahçe, Kent’in ayrılması durumunda alternatif planlar üzerinde çalışacak.

Miha Zajc

Miha Zajc, sezon başında imzaladığı sözleşmenin ardından bekleneni veremeyerek eleştirilerin odağında oldu. Uygun bir teklif gelmesi halinde Fenerbahçe, Zajc ile yollarını ayırmayı düşünüyor.

Miguel Crespo

Miguel Crespo, planlanan 6 numara transferinin ardından kadroda geri planda kalan oyunculardan biri oldu. Fenerbahçe, istenilen düzeyde bir teklif gelmesi durumunda Crespo ile yollarını ayıracak.

Lincoln Henrique

Uzun süreli sakatlık yaşayan Lincoln Henrique’nin sözleşmesi dondurulmuştu. Yabancı kontenjanında yer açmak adına devre arasında takımdan ayrılması gündemde. Fenerbahçe, Lincoln’in transferi için kiralık seçeneklere sıcak bakıyor.

Bartuğ Elmaz

Sezon başında Marsilya’dan transfer edilen Bartuğ Elmaz, daha fazla forma şansı arıyor. Fenerbahçe, genç oyuncunun gelişimi için daha fazla şans bulabileceği bir takıma 6 aylığına kiralanmasına sıcak bakıyor.