Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da üniversite-sanayi işbirliği konuşuldu

Kütahya’da üniversite-sanayi işbirliği kapsamında

Kütahya’da üniversite-sanayi işbirliği kapsamında KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Keramika Genel Müdürü Emin Yüce ile bir araya geldi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde Keramika Genel Müdürü Emin Yüce’yi ziyaret etti.

Ziyarette yapılabilecek projeler ve öğrencilerin sanayi sektöründeki kariyer imkanları konusunda görüşmeler yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Keramika Genel Müdürü Emin Yüce, “Sosyokültürel Etkinlikler” dersinin önemini vurguladı.

KSBÜ öğrencilerinin ders kapsamında fabrikayı ziyaret etmelerini çok önemsediklerini belirten Yüce, “Çünkü öğrenciler bu sayede sağlık öğrencilerinin fabrika ortamında hangi alanda kariyer yapabileceklerini görüyorlar. Ayrıca organize sanayi, üretim tesisi, bu tesislerde yürütülen Ar-Ge çalışmaları gibi pek çok konuda bilgi sahibi oluyorlar.” dedi.

Kütahya’da üniversite-sanayi işbirliği konuşuldu

“ÜNİVERSİTE VE SANAYİ İÇ İÇE OLMALI”

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Tekin, üniversitelerdeki Ar-Ge çalışmalarının ve bilgi birikiminin sanayiye aktarılarak bir ürüne dönüşebilmesi için üniversite-sanayi iş birliğinin çok değerli olduğunu söyledi.

Tekin, “Bu kapsamda üniversite ile sanayinin iç içe olması gerektiğini düşünüyorum. Önemli paydaşlarımızdan biri olan Keramika’nın bu anlamda desteğini yoğun bir şekilde hissediyoruz. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Ziyaret programında KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik ile Keramika’dan Genel Müdür Emin Yüce, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Ayça Soydan yer aldı.